Tips

Mina favoriter från Jordklok

[Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Jordklok]

Här kommer några av mina favoriter att handla från Jordklok, utan inbördes ordning. Det är en blandning av både ätbart, drickbart och sådant man har på huden. När det kommer till hud/hårvård är min inställning att jag vill ha så få och så naturliga ingredienser som möjligt och jag gillar devisen att kan man inte äta det ska man inte ha det på kroppen. (Okej, flera av de här produkterna är kanske inte så goda att äta men jag tror ni fattar).

White Mallow Face Cream

Jag har haft problem med eksem i ansiktet sedan jag var 16. Egentligen tror jag att eksem kommer inifrån, men den övertygelsen hjälper ju inte när man ser brännskadad ut i ansiktet. Med andra ord har jag haft några år på mig att testa olika metoder mot eksem. Inga produkter är ju mirakelmedel mot eksem, men den här lindrar den brännskadade känslan för mig och och funkar riktigt bra. (Obs, låt dig inte hindras av att det står Baby Derma på, den funkar utmärkt även för en vuxen).

Booming Bob Organic Lip Balm

Att säga att jag är beroende av läppbalsam är en underdrift. Jag vill helst ha ett i varje rum och ett i varje väska. Känslan av torra läppar är hemsk tycker jag och jag är därför extremt kräsen när det kommer till läppbalsam. Booming Bob är det enda jag använder sedan flera år tillbaka och det ger en bra återfuktad känsla utan någon syntetisk eller stark smak.

Örtte Pukka Love

Mitt absoluta favoritte just nu. Både smakar och luktar otroligt gott.

Camomile & Calendula Face Balm

Den här brukar jag ta på i ansiktet innan jag ska använda min Gua sha. Vanlig ansiktskräm gör ju huden mer matt och den här fungerar då som en sorts massageolja. Luktar dessutom otroligt gott tycker jag! Stort plus också att man kan köpa en 10 grams testburk.

Choklad från Zebeda

Jag gillar all choklad från Zebeda, men favoriten är Ekologisk mjölkchoklad med kokosmjölk (och ja den är vegansk även om den heter ”mjölkchoklad”).

Old-Fashioned Moisturizing Shampoo Bar

Om du inte testat en schampotvål än är det dags för det nu! (Om du också tycker att hårvård är tråkigt vill säga). Jag tycker att den här är perfekt – håret känns rent, den tar minimalt med plats och ingen plast som behöver återvinnas efteråt. Dessutom fungerar den som både schampo och balsam i ett.

Pomegranate 24h Roll-On Deodorant

Det viktigaste för mig när det kommer till deodorant är att den är aluminiumfri och förstås inte innehåller andra konstigheter. Jag vill inte heller att den ska lukta för starkt. Den här stämmer in bra på mina kriterier och luktar ungefär som Sura nappar.

Har du testat någon av de här produkterna? Eller har du någon annan naturlig favorit att tipsa om?

5

No Comments

Leave a Reply

Translate »