Smoothies och shots

Smoothie med havtorn och havregryn

Smoothies kan man aldrig få för mycket av, eller hur? Jag brukar oftast göra gröna smoothies eller smoothies baserade på blåbär eller hallon, så det var dags att prova något annorlunda. Oftast brukar gula smoothies innehålla olika sorters exotiska frukter (som jag inte tål förstås) så därför gjorde jag en på havtorn och gurkmeja för att få den snygga gula färgen ändå. För att få den lite mer matig hade jag även i havregryn och solrosfrön.

 • 1 dl vatten
 • 1 dl havredryck
 • 1 msk solrosfrön
 • 0,5 tsk gurkmeja
 • 1 grön banan (fryst)
 • 1 dl havtorn (frysta)
 • 2 dadlar

Gör såhär:

Mixa allt slätt! Tillsätt mer vatten om den blir för tjock.

9

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Smoothie med fänkål - Veganfoodnow
  4 september, 2019 at 13:23

  […] Om du gillar smoothies, testa också gärna min havtornssmoothie! […]

 • Leave a Reply